Concentración para paralizar la brutal agresión contra Rosa Martínez Insa

(Castellano más abajo)

Demà, divendres, 10 h. en la Ciutat de la Justícia de València

.Ahir un nombrós grup d’afectades per les hipoteques de la PAH València es va traslladar a la seu del Banc Primus a Madrid per a paralitzar la subhasta de l’habitatge de Rosa i la seua família. No obstant això, no vam avançar; el B. Primus reitera que les decisions depenen de la seua seu central a Lisboa i que el procediment continua; en definitiva, demà pensen subhastar el seu pis.

Totes les persones tenen dret a un habitatge. Rosa, i el seu fill també, com veureu si llegiu aquesta comunicació.

La seua situació en un crit de dolor sense límits. És una VERGONYA la impietat bancària, la perversa aliança política amb els seus interessos (restrictiva i injusta Llei 1/2013) i la desprotecció jurídic/administrativa que patim la ciutadania.

Açò és intolerable Estan trencant els límits de la convivència democràtica. I ací ningú respon. Ens instal·len en el conformisme enfront de l’agressió.

Rosa Martínez Insa és una companya forta i lluitadora de la PAH València. Té 69 anys i una minusvalidesa reconeguda del 72%. El seu marit la va abandonar i viu amb un fill de 42 anys, parat de llarga durada i amb importants problemes de salut mental. No té més ingrés que els 327€ mensuals de la seua pensió.

El pròxim dia 7 de març, a les 10,40 li subhasten la seua casa a instàncies del Banc Primus, amb una sola seu a Madrid, i la central a Lisboa, és de capital 100% de Crèdit Foncier, un dels deu grups que formen el Banc BPCE (Banque Populaire et Caisse d’Epargne), segon banc més poderós de França.

Què demana Rosa? Simplement la dació en pagament i un lloguer social especial, amb un preu assequible, entre el 5%-10% dels seus ingressos, i de durada indefinida: mentre viva i siga responsable del seu fill.

Per a aconseguir-ho, en la PAH hem engegat tot els ressorts en les nostres mans: gestions davant el banc i davant el Consolat. Hem enviat centenars de correus i utilitzat xarxes socials per a comunicar al Banc, incloent un enviament massiu al D. General del Crèdit Fondier i al President del BPCE. Dilluns passat 3 vam intentar parlar amb el Jutge, a València. Ahir vam estar a Madrid per a demanar al Banc Primus la solució a Rosa i la interlocució per a altres casos d’aquest Banc. També varem presentar un escrit al Banc d’Espanya per tolerar les males praxis bancàries d’aquest banc i presentàrem per registre d’entrada en les Corts Generals un escrit dirigit al President de Govern. Què més podem fer?

Sí, encara més. La dignitat és una cascada que ha d’arrossegar a tothom.

Aquest matí, la PAH està enviant una comunicació a tots els moviments socials i marcs unitaris que lluiten pels drets humans.

Demà, divendres, 7 de març, a les 10 h. acudiu¡ . Totes hem d’estar ací, amb la nostra

presència o amb el nostre esperit, per a dir clar, fort i sense vacil·lació que

NO ENS RENDIM¡

EL DRET A l’HABITATGE PASSARÀ PER SOBRE DE L’ESPECULACIÓ¡

NO ENS REPRESENTEN¡

NO VAN A PODER AMB EL COMPROMÍS I LA DIGNITAT¡

ES NOTA QUE LA PAH ESTÀ PRESENT

“ROSA, NO ANEM A DEIXAR-TE SOLA¡ NO ANEM A CONSENTIR QUE PERDES EL

TEU HABITATGE¡ SÍ ES POT¡

(Més informació José Luis: 669.54.53.00 – Liliana: 620.30.48.74 – Mª Carmen: 676543027

_________________________________________________________________________________________________

Mañana, viernes, 10 h. en la Ciudad de la Justicia de Valencia

.Ayer un numeroso grupo de afectadas por las hipotecas de la PAH Valencia se trasladó a la sede del Banco Primus en Madrid para paralizar la subasta de la vivienda de Rosa y su familia.

Sin embargo, no avanzamos; el B. Primus reitera que las decisiones dependen de su sede central en Lisboa y que el procedimiento continúa; en definitiva, mañana piensan subastar su piso.

Todas las personas tienen derecho a una vivienda. Rosa, y su hijo también, como veréis si leéis esta comunicación. Su situación en un grito de dolor sin límites. Es una VERGÜENZA la impiedad bancaria, la perversa alianza política con sus intereses (restrictiva e injusta Ley 1/2013) y la desprotección jurídico/administrativa que sufrimos la ciudadanía.

Esto es intolerable¡ Están rompiendo los límites de la convivencia democrática.

Y aquí nadie responde. Nos instalan en el conformismo frente a la agresión.

Rosa Martínez Insa es una compañera fuerte y luchadora de la PAH Valencia. Tiene 69 años y una minusvalía reconocida del 72%. Su marido la abandonó y vive con un hijo de 42 años, parado de larga duración y con importantes problemas de salud mental. No tiene más ingreso que los 327€ mensuales de su pensión.

El próximo día 7 de marzo, a las 10,40 le subastan su casa a instancias del Banco Primus, con una sola sede en Madrid, y la central en Lisboa, es de capital 100% de Crèdit Foncier, uno de los diez grupos que forman el Banco BPCE (Banque Populaire et Caisse d’Epargne), segundo banco más poderoso de Francia.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *